Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

“Pigmentvlekken: Environ’s Radiance Geheimen”

Ontdek de kracht van het Environ Focus Care Radiance-gamma en vitamine A voor het verminderen van pigmentvlekken

 

Pigmentvlekken kunnen een bron van frustratie zijn, maar met de juiste combinatie van huidverzorgingsproducten kun je de vorming van pigmentvlekken effectief aanpakken.

Het Focus Care Radiance-gamma van Environ biedt drie krachtige producten – de Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion, het Vita-Botanical Mela-Fade Serum System en de Mela Even Cream – die fantastisch samenwerken om pigmentvlekken te verminderen en je huid een stralende teint te geven.

In combinatie met de vitamine A-moisturizers van Environ kunnen deze producten een krachtig duo vormen voor het bestrijden van pigmentvlekken. Laten we eens kijken hoe deze producten samenwerken en waarom ze zo effectief zijn.

  1. Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion: De Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion is de eerste stap in je huidverzorgingsroutine. Deze lotion bereidt de huid voor op de opname van de actieve ingrediënten in de volgende producten. Het bevat een combinatie van niacinamide, panthenol, vitamine E en ferulazuur om de huid te kalmeren, de teint te verhelderen en de vorming van pigmentvlekken tegen te gaan. Door de huid voor te bereiden, optimaliseert de Mela-Prep Lotion de werking van de volgende producten in het gamma.
  2. Vita-Botanical Mela-Fade Serum System: Het Vita-Botanical Mela-Fade Serum System is een krachtige behandeling voor pigmentvlekken. Dit systeem bestaat uit twee serums die synergetisch samenwerken om de teint te verhelderen en pigmentvlekken te verminderen. Het bevat vitamine C, niacinamide, panthenol en botanische extracten die de melanineproductie reguleren en de huid verzachten. Door diep in de huid te werken, biedt dit serum systeem zichtbare verbeteringen en helpt het de algehele teint te egaliseren.
  3. Mela Even Cream: De Mela Even Cream is een krachtige moisturizer die speciaal is ontwikkeld om pigmentvlekken te verminderen en de teint te egaliseren. Deze crème bevat een unieke combinatie van ingrediënten, waaronder niacinamide, vitamine E, vitamine C en SepiWhite-MSH™. SepiWhite-MSH™ reguleert de melanineproductie en helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie. De Mela Even Cream biedt niet alleen effectieve behandeling tegen pigmentvlekken, maar ook diepe hydratatie

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Back To Top