Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Je huid verdient het allerbeste!

Wil je een gezonde en stralende huid?
Ben je op zoek naar make-up die zowel je natuurlijke schoonheid benadrukt als je gelaat verzorgt?
Wil je je huid ook aan de binnenkant verzorgen?

Bij Allure Skincare inspireer en begeleid ik je graag naar de huid die je wenst.
Daarom werk ik uitsluitend met de beste merken voor je gelaat.

Environ voor een optimale huidverzorging

Het merk Environ heeft één missie: jouw huid verbeteren. Dankzij de boost aan vitamine A en antioxidanten in elk verzorgingsproduct van het Environ-gamma creëren we samen opnieuw een gezonde huid. Ook voor de Environ-producten die je thuis gebruikt, kun je terecht bij mij. Want Allure Skincare is een officieel verkooppunt van Environ.

ANP: Advanced Nutrition Programme

Wil je snel genieten van een gezonde huid? Verzorg je gelaat dan ook van binnenuit. Met ANP (Advanced Nutrition Programme) bereik je de beste resultaten voor je huid op korte tijd, dankzij de juiste vitamines en voedingsstoffen. ANP vormt de perfecte ondersteuning van de huidverzorgingsproducten die je nu al gebruikt!

Renophase voor een herstel van je huidweefsel

Heb je een gevoelige huid of kamp je met een specifiek huidprobleem? Dan heb ik goed nieuws voor je. Want het merk Renophase heeft voor elke huid een aangepaste zachte chemische peeling in het gamma.

Met een nieuwe behandeling bij Allure Skincare activeer ik de werkstoffen van deze peelings en laat ik ze dieper indringen in je huid via LEDlicht. Dankzij deze ‘fotodynamische peelingkuur’ verbeter en herstel ik je huid, zonder nare kwaaltjes zoals roodheid of vervellen. 

Jane Iredale: jouw minerale make-up

Kies voor de mooiste versie van jezelf! Met de natuurlijke minerale make-up van Jane Iredale ga je niet alleen voor een perfecte uitstraling, je verzorgt en beschermt ook je huid tot in de puntjes met de puurste ingrediënten.

Zoek je een product uit het gamma van Jane Iredale? Mijn schoonheidsinstituut is een erkend verkooppunt.

Wil je meer informatie over de merken die ik gebruik bij Allure Skincare? Of ben je al fan en wil je iets uit het gamma kopen?

Winkelwagen
Back To Top