Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

R.G.: “Op mijn 62ste heb ik bijna geen rimpels”

“Mijn schoonzus gaf me jaren geleden een gouden tip. Ze sprak over de bijzondere verzorgingen van Allure Skincare. Ik was meteen nieuwsgierig naar de aanpak van Wanda. En kijk nu eens … op mijn 62ste heb ik bijna geen rimpels. Ik geniet voluit van mijn jongere huid.

 

Een behandeling op maat van mijn gezicht

Bij Allure Skincare krijgt mijn huid wat ze nodig heeft. Elk bezoekje start met een grondige reiniging. Daarna adviseert Wanda me welke behandeling mijn gezicht op dat moment kan gebruiken. De ene keer zet ze haar DF-apparaat aan het werk, de andere keer krijg ik een gelaatsbehandeling gecombineerd metmicroneedling

Thuis gebruik ik ook de producten van Environdie Wanda me aanraadt. Ze legt me haarfijn uit wat hun werking is en hoe ik ze het best aanbreng. En met resultaat!

 

Ik geniet van elk bezoekje

Eén keer in de drie weken breng ik een bezoek aan Allure Skincare. Ik kijk er echt naar uit. Niet alleen het resultaat mag er zijn, ook de behandeling zelf doet zo’n deugd. Ik laat me volledig onderdompelen in een rustige sfeer en geniet van de verzorging en de heerlijke gezichtsmassage achteraf. Zo ga ik na elke afspraak honderd procent ontspannen naar buiten.

 

Leuke details maken het plaatje compleet

Ik vind het schoonheidsinstituut van Wanda een echte aanrader. De leuke details maken het extra bijzonder, zoals een verfrissend drankje bij het onthaal of de versnapering na mijn verzorging. Bij Wanda word ik echt in de watten gelegd.”

Wil je net zoals R.G. genieten van een jongere huid? 

Winkelwagen
Back To Top