skip to Main Content

Veelgestelde vragen

Waarmee maakt Allure Skincare het verschil?

Bij Allure Skincare streef ik ernaar om je huid optimaal te verzorgen en herstellen. Als huidexperte geloof ik niet in losstaande behandelingen, maar kies ik honderd procent voor een totaalaanpak én een heel doordacht concept. Je leest er hier meer over.

Waarmee maakt Allure Skincare het verschil?

Tijdens je eerste bezoek aan mijn schoonheidsinstituut doorlopen we samen enkele vaste stappen.

 • Stap 1: een gerichte vragenlijst
  Ik kom graag alles te weten over je huid en levenswijze. Daarom stel ik je enkele gerichte vragen zoals: Doe je aan sport? Wat eet je? Gebruik je medicatie? Rook je? …
 • Stap 2 : foto’s van je huid
  Daarna onderzoek ik de huidconditie van je gelaat met mijn Observ 520-apparaat. Op de beelden zie je zelfs huidschade die nog niet zichtbaar is. Deze stap is confronterend, maar wel noodzakelijk om een juiste behandeling te starten.
 • Stap 3: een korte bespreking van de resultaten uit stap 1 en stap 2
 • Stap 4: een eerste huidverzorging
  Omdat elke huid anders is, wil ik ontdekken hoe je huid reageert tijdens een behandeling.
 • Stap 5: een licht verzorgende make-up
  Ik rond je eerste behandeling af met een licht verzorgende make-up.
 • Stap 6: een duidelijk advies
  Aan het einde van dit intakebezoek geef ik je een duidelijk advies. Welke behandelingen (ALLure inclusive essence of ALLure inclusive experience) zijn noodzakelijk om je huid optimaal te verzorgen en/of te herstellen?

Welk resultaat mag ik verwachten bij Allure Skincare?

Bij Allure Skincare help ik je op weg naar een mooie en gezonde uitstraling.
Dat merk je al na één bezoek. Want je geniet onmiddellijk van een zichtbaar resultaat. Door regelmatig een afspraak te boeken, ga je een stapje verder en kies je voor een positief effect op lange termijn. Tijdens elke behandeling mag je rekenen op een duidelijke uitleg, een heerlijk ontspannen gevoel en een mooie afwerking met de minerale make-up van Jane Iredale.

Hoe bepaal je of ik in aanmerking kom voor een essence- of experience-behandeling?

Tijdens je intakebezoek doe ik een grondige huidanalyse en geniet je van een eerste behandeling die duidelijk maakt wat je huid aankan. Zo leer ik je huid vanbinnen en vanbuiten kennen en weet ik als huidexperte perfect welke behandeling bij je past: ALLure inclusive essence of ALLure inclusive experience.

Ik heb een gevoelige huid en/of een huidallergie. Kan ik terecht bij Allure Skincare voor een gezichtsbehandeling?

Natuurlijk! Ik spring voorzichtig om met je huid. Mijn grondige huidanalyse, intakebehandeling en voorkeur voor kwaliteitsmerken zijn daarvan het beste bewijs.

Hoelang duurt een behandeling bij Allure Skincare?

Wil je een goed gereinigde huid of ga je voor huidverbetering op lange termijn? Die vraag ligt aan de basis. Elke behandeling verschilt in duurtijd.
Zo geniet je bij een ALLure inclusive experience– behandeling bijvoorbeeld niet alleen van mijn grondige aanpak met gespecialiseerde toestellen, maar besteed ik ook tijd aan een rustgevende massage.

Wanneer kan ik bij Allure Skincare terecht?

Voor een gelaatsverzorging, professionele visagie of make-upworkshop ben je elke weekdag bij mij welkom. Altijd op afspraak.

Met welke producten werkt Allure Skincare?

Als huidexperte met meer dan 25 jaar ervaring zweer ik bij Environ, Jane Iredale, Renophaseen ANP.

Wat is een DF-apparaat?

Kies je voor een ALLure inclusive experience-behandeling met een Ionzyme DF-apparaat, dan geniet je van een niet-invasieve manier om je huid te behandelen. Dit toestel zorgt er op twee manieren voor dat de vitamines of kostbare ingrediënten van je verzorgingsproducten beter opgenomen worden: enerzijds met sonoforese (geluidsgolven), anderzijds met iontoforese (gepulseerde elektrische stroom). Na deze verzorging voelt je huid opnieuw gezond en comfortabel aan.

Back To Top