Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Wanda, je skincoach met een doordacht concept

Your Allure. Your Skin. My Expertise.

Dat is de slogan van mijn schoonheidsinstituut Allure Skincare.

Een zinnetje dat perfect verklapt wat mijn passie is. Want als skincoach zet ik me honderd procent in om je huid optimaal te verzorgen, verbeteren en herstellen. Zodat je na een bezoek aan mijn huidinstituut vol allure naar buiten stapt.

Bij Allure Skincare werk ik altijd vanuit een ALLure inclusive-aanpak die gebaseerd is op mijn 5R-filosofie.

Voor elke huid, de juiste gelaatsbehandeling

Na een intakebezoek ken ik je huid tot in de puntjes en adviseer ik je graag welke behandeling bij je huid past.

Deze gelaatsbehandelingen zijn mogelijk:

Allure-29
  • ALLure inclusive essence-behandelingen Ik verzorg en reinig je huid tijdens deze gezichtsverzorgingen met manuele en ontspannende technieken.
  • ALLure inclusive experience-behandelingen Huidproblemen pak ik als skincoach aan met diepgaande behandelingen, zoals peelings, microneedlingen gespecialiseerde toestellen. Daarnaast werk ik intensief op huidverbetering aan de binnen- én buitenkant.
     de toestellen. Ik werk intensief op huidverbetering, zowel aan de binnen- als buitenkant.
  • ALLure inclusive presence-behandelingen Ik laat je stralen op elk moment van de dag dankzij een professionele maquillage. Volg je een make-upworkshop? Dan kun je zelf je make-up verzorgen voor een gezonde en frisse look.

Mijn 5R-filosofie

Welke behandeling je ook kiest, je mag altijd rekenen op mijn 5R-filosofie, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als skincoach:

Research

Welke behandeling je ook kiest, je mag altijd rekenen op mijn 5R-filosofie, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als skincoach:

Raad

Vanuit mijn ervaring en scholing leg ik je tot in detail uit welke stappen je kunt ondernemen voor een gezonde en stralende huid.

Restultaat

Bij Allure Skincare ga ik voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een positief effect voor je huid op lange termijn.

Rust

Een gelaatsverzorging is hét moment om te ontsnappen aan alle drukte. Geniet van de rust en de ontspannende behandelingen in mijn schoonheidsinstituut.

Recurrente afspraken

Voor een écht blijvende huidverbetering breng je regelmatig een bezoek aan mijn schoonheidsinstituut.

Wil je meer weten over mijn totaalaanpak als skincoach?

Neem dan gerust contact met me op

Winkelwagen
Back To Top