Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Adrienne Ribbens: “Mijn gezichtsbehandelingen zijn puur genieten”

“Toen Wanda van start ging als huidspecialiste in Wuustwezel was ik een van haar eerste klanten. Nu, 25 jaar later, kies ik nog altijd voor Allure Skincare. Ik geniet er om de drie weken van een zalige gezichtsbehandeling.

 

Hoge betrokkenheid

Wanda is een zeer bekwame en attente huidspecialiste. Ze wil alleen het beste voor mij als klant. En ze is oprecht geïnteresseerd in mijn huid. Zo start ze bijvoorbeeld elke afspraak met de vraag of er een probleempje is met mijn gelaat en zoekt ze meteen naar een gerichte oplossing.

Wat ze ook kiest als verzorging, ik krijg altijd een korte, wetenschappelijke en duidelijke uitleg over de behandeling en wat de werking is van de producten die ze aanbrengt.

 

Rust en ontspanning

Ik geniet echt van mijn afspraken bij Wanda. De sfeer van rust en ontspanning die ze creëert, is zalig. Tijdens mijn behandeling klinkt er zachtjes etherische muziek op de achtergrond en de setting is perfect ingericht … om nog maar te zwijgen over haar deugddoende gezichtsmassages. Puur genot, dus!

 

Een huidspecialiste om aan te raden

Als vriendinnen me vragen naar een schoonheidssalon in de omgeving van Wuustwezel of Kalmthout, raad ik altijd Allure Skincare aan. De gelaatsverzorgingen van Wanda zijn pure verwennerij!”

Wil je net zoals Adrienne een goed verzorgde huid?

Winkelwagen
Back To Top