Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Geniet van een mooie huid dankzij huidinstituut Allure Skincare

Vind je een mooie en gezonde huid belangrijk?

Pak je je huidproblemen graag gericht aan?

Of wil je stralen op elk moment van de dag met een natuurlijke make-up?

 

Dan begrijpen we elkaar! Als huidexperte bij Allure Skincare ben ik honderd procent gepassioneerd door huidverbetering. 

Samen naar een mooie huid

Ik ben Wanda van Oeffelen. Elke dag help ik mensen op weg naar een mooie en gezonde huid. Dankzij mijn scholing en meer dan 25 jaar praktijkervaring heeft geen enkele huid geheimen voor me. Ook de jouwe niet!

Je kunt bij mij terecht voor:

  • ALLure inclusive essence-behandelingenwaarbij ik je huid tot in de puntjes verzorg en reinig met manuele en ontspannende technieken.
  • ALLure inclusive experience-behandelingenwaarbij ik je huidproblemen aanpak met diepgaande behandelingen zoals peelings, microneedlingen gespecialiseerde toestellen. Ik werk intensief op huidverbetering, zowel aan de binnen- als buitenkant.
  • ALLure inclusive presence-behandelingenwaarbijik je laat stralen op elk moment van de dag dankzij een professionele visagie. Volg je een maquillageworkshop? Dan kun je zelf je wowfactor een boost geven met je make-up.

>> Lees meer over mijn ervaring en achtergrond >>

Allure-111

Een huidinstituut met een unieke aanpak

Om een echte huidverbetering te realiseren, kies ik als huidexperte altijd voor een totaalaanpak. Noem het gerust een ALLure inclusive-benadering. Ik baseer me daarbij op vijf belangrijke r’en: research, raad, resultaat, rust en recurrente afspraken.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat het de beste manier is om je zichtbare en blijvende resultaten te garanderen voor je huid.

Ladies love Allure Skincare

Ben je nieuwsgierig naar wat mijn totaalaanpak voor je huid kan betekenen? Of wil je weten of een make-upworkshop iets voor jou is?

Graag laat ik enkele dames aan het woord over hun ervaring met Allure Skincare.

Chris Dictus: “Die make-upworkshop voor Moederdag was superleuk!”

Lees meer

R.G.: “Op mijn 62ste heb ik bijna geen rimpels”

Lees meer

Adrienne Ribbens: “Mijn gezichtsbehandelingen zijn puur genieten”

Lees meer

Wil je een stralende huid? Zoek je een huidexperte met een bijzondere aanpak die je onmiddellijk zichtbare én blijvende resultaten garandeert?

Winkelwagen
Back To Top