Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Chris Dictus: “Mijn visagieworkshop voor Moederdag was superleuk!”

“Ik laat al vele jaren mijn huid verzorgen door Wanda van Allure Skincare. Een tijdje geleden startte ze met visagieworkshops met de make-up van Jane Iredale in haar eigen make-upstudio. Toen mijn dochters op zoek waren naar een leuk moederdagcadeau, hoefden ze dus niet ver te zoeken! Met ons drietjes volgden we een bijzonder leuke make-upsessie bij Wanda.

 

Make-upadvies op maat

Tijdens een visagieworkshopontvangt Wanda je met open armen. Zelfs mét een gezond drankje en lekkere versnaperingen.  Ze legt je precies uit hoe je een mooie make-up aanbrengt. En dat op maat van je huid en je gezicht.

Welke foundation hoort bij je huidtint? Met welke kleuren zet je je ogen het best in de kijker? Hoe breng je blush aan? Wat is momenteel hot op het vlak van make-up? Wanda helpt je met al je visagievragen.

Haar advies houdt trouwens ook rekening met je leeftijd en je persoonlijkheid. Mijn dochters zijn bijvoorbeeld frisse twintigers die totaal andere make-upbehoeften hebben dan ik. Zij dragen regelmatig een kleurtje hier en daar, terwijl ik me zelden opmaak. Ook met dat verschil springt Wanda perfect om. Na haar professionele uitleg mag je alles zelf uitproberen in haar make-upstudio en stuurt ze bij waar nodig.

 

Tips en tricks die bijblijven

Ik pas Wanda’s wijsheden nog altijd toe. Mijn man ziet een duidelijk verschil als ik me maquilleer. Hij zegt dan dat ik er goed uitzie, zonder dat het overdreven is. Het mag geen schilderij zijn, hè. JMijn make-up past gewoonweg bij wie ik ben.

 

De minerale make-up van Jane Iredale

Tijdens de visagieworkshop zweert Wanda bij het gamma van Jane Iredale. Je kunt deze producten ook kopen op het einde van je bezoek. Wat ik zo tof vind bij Wanda, is dat dat vrijblijvend is. Je voelt geen druk en kunt dus voluit genieten van je workshop en de gezellige uurtjes samen.”

Wil je net zoals Chris genieten van een gezellige visagieworkshop met de topproducten van Jane Iredale?

Winkelwagen
Back To Top