skip to Main Content

De missie en visie van Allure

Mijn missie

Al meer dan 25 jaar ben ik skincoach. Ik vind het geweldig om mensen te inspireren en begeleiden naar een gezonde, stralende huid. Ik kies in mijn instituut voor een totaalaanpak of ALLure inclusive-aanpak die gebaseerd is op drie pijlers:

  • Je kunt bij mij terecht voor mijn ALLure inclusive essence-behandelingen, waarbij ik je huid met manuele, ontspannende behandelingen reinig en verzorg.
  • Ik ben gespecialiseerd in ALLure inclusive experience- Daarbij pak ik je huidproblemen aan met diepgaandere behandelingen – met bijvoorbeeld peelings, microneedlingen gespecialiseerde toestellen – en werk ik op intensieve huidverbetering, aangevuld met huidsupplementen.
  • Ik bied ALLure inclusive presence-behandelingen aan, waarbij ik je maquilleer of je tijdens een make-upworkshop leer hoe je jezelf kunt maquilleren.

Ik hou vast aan mijn unieke 5R-filosofiewaarmee ik mensen dag na dag wil enthousiasmeren om te investeren in de gezondheid en uitstraling van hun huid. En dat bleef niet onopgemerkt. Dankzij mijn 5R-aanpak werd ik verkozen tot schoonheidsspecialiste van het jaar in 2019.

Mijn visie

Bij Allure Skincare vind ik het belangrijk dat je je in alle rust thuis voelt, maar ook dat je na je behandeling heerlijk ontspannen en positief opgeladen naar buiten stapt. Ik heb daarvoor mijn jarenlange praktijkervaring in mijn instituut vertaald naar een eigen, unieke filosofie gebaseerd op 5 r’en: raad, resultaat, rust, research en recurrente afspraken.

Vanuit een grote betrokkenheid voor zowel je uitstraling vanbuiten als je rust en energie vanbinnen, wil ik je stap voor stap helpen aan zichtbare resultaten voor je huid, waarbij ook al je zintuigen kunnen genieten

Meer weten over mijn filosofie en aanpak?

Back To Top