Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

ALLure intensive experience: huidverbetering op lange termijn

Wil je weten hoe je huid eraan toe is?

Wil je een experte die het juiste behandelplan voorstelt voor een optimale huidverbetering?

Wil je graag een gezonde en stralende huid, nu, maar ook op lange termijn?

Als skincoach help ik je met al je bezorgdheden over je huid. Maar voor ik een behandeling voorstel, leer ik graag je huid kennen. Daarom is de eerste stap bij Allure Skincare altijd een uitgebreid intakebezoek, waarbij ik je een hele reeks vragen stel en een doorgedreven huidanalyse doe. Zo weet ik perfect welke behandeling het best bij jou en je huid past.

Naar een resultaat op korte én lange termijn
Tijdens je eerste afspraak adviseer ik je graag een van mijn ALLure intensive experience-behandelingen waarbij ik gebruikmaak van een Ionzyme® DF-apparaat, ledtherapie, een nanoneedling-apparaat of de intensieve huidvoedingssupplementen van ANP.

Gelaatsbehandelingen met een Ionzyme® DF-apparaat (*):

DF Essentiel

Ik geef elke zone van je gezicht met mijn Ionzyme® DF-apparaat de volle aandacht. De aangebrachte vitamines dringen tijdens deze behandeling zo heel snel en diep in de huid.

130

DF Focus

Ik pak twee probleemzones gericht aan met mijn Ionzyme® DF-apparaat en verwen daarna je volledige gelaat met een masker dat de opname van actieve ingrediënten door je huid bevordert.

140

DF Intensive Collageen Boost

Met mijn Ionzyme® DF-toestel verwen ik alle zones van je gezicht en geef ik aandacht aan elke huidconditie. Ik sluit deze behandeling af met een masker dat de opname van de actieve ingrediënten stimuleert.

165 

Rejuvenation Infusion

Met de Rejuvenation Infusion behandeling pak ik huidproblemen zoals rimpeltjes rond je ogen of huidverslapping van je hals aan. Actieve werkstoffen worden in combinatie van nanoneedling en LED-licht in je huid gesluisd.

145

DF Renewal

Tijdens deze intense gelaatsbehandeling vernieuw ik je huidcellen door een combinatie van vitamines en peeling. Je geniet na deze verzorging van een frisse huid en merkt een indrukwekkende verbetering van huidproblemen op, zoals verstopte poriën, puistjes, littekens of zonneschade.

145

(*) Het revolutionaire Ionzyme®DF-toestel gebruik ik tijdens mijn ALLure inclusive experience-gelaatsbehandelingen. Het is een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden.

Fotodynamische peelingkuur

Om huidproblemen zoals rimpels, acne of pigmentvlekken op lange termijn aan te pakken, kies ik voor de peelings van Renophase. Dat zijn fotodynamische peelings voor je gezicht waarbij de werkstoffen actiever en dieper indringen in je huid door het gebruik van ledlicht. Deze peelings zijn perfect om je huid te herstellen en te verjongen, zonder nare gevolgen zoals vervellen of roodheid.

145

Skin Resurfacing peelingkuur

Tijdens je bezoek aan Allure Skincare verbeter ik de celfuncties van je huid met peelings. Ik combineer deze gezichtsverzorging met een huid herstellend masker. Zo geniet je na deze peeling-kuur van een mooie, gezonde en stevige huid. Om resultaat te behalen worden de behandelingen in kuurvorm toegepast. Frequentie van de behandelingen: om de 14 dagen. Minstens vier behandelingen op rij.

vanaf 120€ per behandeling

ANP – huidvoedingssupplementen

Als skincoachraad ik je aan om niet alleen je huid aan de buitenkant te verzorgen, maar om ze ook van binnenuit te voeden. Om je huidconditie optimaal te verbeteren, kies je voor ANP (Advanced Nutrition Programme). Dankzij deze vitamines en voedingsstoffen bereik je in een mum van tijd de gezonde uitstraling die je wenst.

Heb je hulp nodig bij een huidprobleem?
Wil je een duidelijke huidverbetering, nu, maar ook op lange termijn?
Of ben je nieuwsgierig naar nieuwe technieken zoals nanoneedling?

Winkelwagen
Back To Top