skip to Main Content
Geef je huid die december glow

Geef jouw huid die “december glow” en “sparkle”

Sinterklaas, lichtjes, kruidige thee, rode en groene tinten, glitters, glanzende kerstballen, mooie ingepakte cadeautjes, familie en lekker eten. Dit zijn mijn gedachten als ik aan december denk.

Terwijl ik dit schrijf zit ik in quarantaine vanwege een covid besmetting. Gelukkig kom ik er met wat griepsymptomen vanaf en ben ik als je dit leest weer met veel energie aan de slag in mijn praktijk.

Hoe die feestdagen gaan verlopen dit jaar is nog niet helemaal duidelijk, maar ik ga ze zeker niet doorbrengen in een huispak met slap haar en zonder make-up. Nee, nee dat was vorig jaar, dit jaar ga ik glanzen als een kerstbal. Jij toch ook?

Glanzende kerstbal tip 1

Met cosmetische microneedling voorzie je jouw huid veilig en doeltreffend van tot 100 keer meer essentiële voedingsstoffen, precies daar waar jouw huid die het meest nodig heeft. Resultaat, een mooiere en gezondere huid. Met een naaldlengte van 0.1 tot 0,2 mm is microneedling intensief, maar pijnloos. Hoe meer kanaaltjes je maakt, hoe beter je producten worden opgenomen, hoe beter het resultaat. Wil je meer weten over microneedling? Klik hier.Microneedling

Glanzende kerstbal tip 2

Gebruik  2x per week een masker (als je het jezelf 2x oplegt ga je het zeker 1x toepassen😉)

Voor alle huidtypes heb ik een aangepast masker in mijn gamma, zelfs voor de meest gevoelige en rosacea huiden. Waarom een gezichtsmasker zo goed is voor je huid? Het verbetert je huidconditie, zorgt voor ontspanning, direct resultaat (gezonde glans) en helpt je poriën zuiveren.

 

Glanzende kerstbal tip 3

Neem voldoende vitamine C. Je huid gaat er mooi van blinken en wordt steviger. Voor de beste opname van vitamine C neem je dit supplement in bij een maaltijd en liefst met fruit of groenten. Voedingsmiddelen die veel vitamine C bevatten: citrusvruchten, kiwi, zoete aardappel, paprika.

 

Glanzende kerstbal tip 4

Sla zeker je dagelijkse reinigingsritueel niet over als je ’s avonds gezellig voor de tv zit en dolgraag rechtstreeks je bed in wilt duiken na je favoriete programma. Misschien handig om je huid schoon te maken en nachtverzorging aan te brengen voor je tv begint te kijken of een andere avondactiviteit plant. Zo ben je er zeker van dat je huid tijdens de nacht goed herstelt. Nadien oogt ze des te mooier.Reinig je huid dagelijks

 

Glanzende kerstbal tip 5

Glitter met make-up. Haal die blush of bronzer boven met dat mooie glansje. Laat je ogen mooi uitkomen met een glanzende oogschaduw of werk je make-up af met een highlighter. Een crème foundation in combinatie met een crème blush en geef die prachtige glow aan je huid.

Ik wens je een hele gezellige decembermaand met veel “lichtpuntjes”.

PS wil je graag meer weten over microneedling? Klik hier.

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top