Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Wil jij een gezonde huid zonder de tussenkomst van botox?

Wil jij een gezonde huid zonder de tussenkomst van botox? Dan is een natuurlijke aanpak precies wat je zoekt.

Het geheim van een stralende huid begint van binnenuit.

Dus, wat staat er op het menu voor een gezonde huid? Denk aan vezelrijk voedsel boordevol voedingsstoffen zoals vitaminen (B, A, C), mineralen (zink, koper), antioxidanten (bessen, groene thee), en omega 3-vetzuren (vette vis). Vermijd daarentegen voedingsmiddelen die rijk zijn aan suikers en vetten en die blootgesteld worden aan hoge temperaturen tijdens het koken, om de vorming van AGEs te voorkomen. Denk hierbij aan gebakken en gefrituurd voedsel, gegrild vlees, gepaneerd voedsel, bewerkte voedingsmiddelen zoals fastfood, kant-en-klaarmaaltijden, gebak en koekjes, en andere suikerrijke lekkernijen zoals frisdrank. Zelf kook ik regelmatig maaltijden in een Crockpot om hoge temperaturen tijdens het bereiden te vermijden.

Als extra boost kun je supplementen toevoegen aan je dagelijkse routine. Een natuurlijke multivitaminen en collageenbooster zijn goede opties. Dit supplement is speciaal ontwikkeld om je huid van binnenuit te voeden en te ondersteunen. Met een unieke mix van ingrediënten, waaronder vitamine C en hyaluronzuur, kan dit supplement helpen om de hydratatie en elasticiteit van je huid te verbeteren. Dagelijks een dosis van dit collageen supplement kan je huid een gezonde glow geven en haar natuurlijke veerkracht herstellen, je huid barrière versterken en de stevigheid behouden.

Probiotica en prebiotica kunnen ook bijdragen aan een gezonde huid door de darmflora in balans te brengen. En laten we niet vergeten hoe belangrijk een goede nachtrust is voor een stralende teint. Zeven uur slaap per nacht is het streefdoel, want slaaptekort kan leiden tot vroegtijdige veroudering.

Kies voor huidverzorgingsproducten met bioactieve ingrediënten zoals vitamine C, E, hyaluronzuur, retinol, aloë vera en groene thee-extract, die gericht zijn op het tegengaan van huidveroudering

Ten slotte, bescherm je huid tegen overmatige blootstelling aan de zon door het gebruik van zonnecrème met minerale filters zoals zinkoxide, het dragen van een zonnehoed en het innemen van voedingsantioxidanten.

 

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Back To Top