Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Nieuwe trend Skin Cycling programma

 

Ben jij al op de hoogte van de trend van “skin cycling” die is gestart door Dr. Whitney Bowe op Tik Tok?

Deze methode omvat een vierdaagse huidverzorgingsroutine waarbij verschillende producten worden gebruikt om je huid te laten stralen.

De eerste dag van de cyclus is bedoeld om de huid te reinigen en te hydrateren en exfoliëren. Gebruik een exfoliërende nachtcrème op basis van zachte zuren aangepast aan jouw huidtype . Deze houd je huid zacht en gehydrateerd en zorgen voor een betere opname van actieve ingrediënten (zie dag 2.3 en 4).

Op dag twee breng je in de avond een retinol aan.

Op dag drie is het tijd om te focussen op herstel. Gebruik producten die rijk zijn aan antioxidanten en hydraterende ingrediënten om de huid te ondersteunen en te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Op dag vier herstel je de huid met kalmerende en verzachtende producten zoals een masker of serum om te helpen herstellen en kalmeren.

Het idee achter skin cycling is dat je met een gevarieerde routine je huid helpt op verschillende manieren te regenereren en te herstellen.

Voor mij is dit niet nieuw. Ik ben al 19 jaar vertrouwd met deze routine. Bij Environ en andere merken gebruiken we dit schema al jaren om je huidverzorgingsroutine met sterkere producten op te bouwen. Prima dus, maar vergeet niet dat bepaalde huidcondities een constante verzorging nodig hebben. In dat geval heeft je huid bepaalde ingrediënten dagelijks nodig om het probleem aan te pakken. Maar zeg nu zelf  “skin cycling” is toch een prachtige naam voor jouw huidverzorgingsroutine!

Bedankt voor het lezen en ik wens je een stralende huid toe.

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Back To Top