Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

“Hallo lentezonnetje” 3 tips om je huid goed te beschermen

 

Yes, de eerste lentezon. Heb jij ook al heerlijk genoten? Het zonnetje kan deugd doen, maar let op voor de rode wangen.

  1. Het beste is om je huid het hele jaar door te beschermen met een spf, maar als je dit niet zou doen schakel dan vanaf nu dagelijks een zonnecrème in. De uv-index is 3 en hoger momenteel, dat wil zeggen dat je huid gemakkelijk gaat verbranden zodra je buiten komt. Breng deze aan over je dagcrème onder je make-up. Kies best voor een bescherming met een kleine hoeveelheid chemische filters en vooral fysische bescherming zoals RAD of Alpha Day Lotion van Environ.
  2. Gebruik make-up met een goede zonnefilter. Als je make-up draagt kan je hiervan profiteren om deze in te zetten als extra bescherming. Gebruik best producten met minerale filters. Deze belasten je huid niet en weerkaatsen het licht. Bv. jane iredale poeders of een crème foundation.
  3. Vergeet niet dat uva straling (deze gaat diep in de huid en is het meest schadelijk) dwars door glas heen gaat. Dus ook in de wagen of achter glas jezelf goed beschermen. We hebben de zon nodig om voldoende vitamine d aan te maken. Zeer belangrijk, dus gun jezelf ook onbeschermd die zon op je huid. Je kan je lichaam of armen gedurende 15 à 30 min. bloodstellen aan de zon en zo je gezicht vrijwaren om rimpltjes, zonnevlekken, couperose enz. op die plaats te voorkomen of te verergeren.

    .

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Back To Top