Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Wat zit er in Wanda’s toilettas tijdens de zomermaanden?

vitamine C verzorging van je huid in de zomer

Tijdens de zomermaanden verzorg ik mijn huid anders dan in de rest van het jaar. Hoe ik dat aanpak lees je hier.

1. Mijn reinigingsritueel

Mijn huid reinig ik graag met een pre cleansing olie en een cleanser met glycolzuur. Goed voor vochtgehalte, pigmentvlekjes en dode huidcellen hebben minder kans om zich op te stapelen (minder verstopte poriën en een geeft meer glow).

2. Pigmentvlekken te lijf

Om die vervelende pigmentvlekken (die ieder jaar weer de kop opsteken vanaf de eerste  zonnige dag) te lijf te gaan smeer ik mezelf suf met vit C serum.

3. Mijn rimpels…

Deze pak ik aan met peptiden en een dagcrème die zorgen voor gezonde cellen (gezonde cellen = dikke cellen = vollere huid = minder rimpels). Die rimpels komen er toch wel (als je zoals mij naar de 50 gaat), maar er zit verschil in hé. ?

4. Bescherming tegen die zalige zon

Ik smeer elke dag zonbescherming en dat in wel 3 laagjes. 3 laagjes hoor ik jou denken. Ja, want normaal smeer je om goed beschermd te zijn een halve koffielepel op je gezicht. Niemand doet dit omdat we er dan spierwit uitzien en blinken als een kerstbal. Daarom 3 laagjes. 1. Zonbescherming 2. Foundation en poeder (met zonbescherming) 3. In de loop van de dag extra poeder of zonnespray. Probleem opgelost, goed beschermd en het oogt dik in orde.

5. Mijn extra’s

Af en toe een maskertje, rollen met de Environ roll-cit en mijn huid is helemaal zomerproof. De voedingssupplementen die ik slik blijven eigenlijk het hele jaar door hetzelfde. Antioxidanten (met antioxidanten bescherm ik mijn huid extra tegen UV-licht), omega 3, magnesium en af en toe extra zink.

Ik wens jou een heel mooie zomer!

Wanda

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Back To Top