Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Vitamine A heeft vele voordelen voor je huid. Het is een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert (je cellen beschermt) en hierdoor de veroudering van je huid tegengaat. Ook kan vitamine A de aanmaak van collageen en elastine stimuleren, waardoor je huid steviger en elastischer wordt. Daarnaast kan vitamine A ook ingezet worden om acne te verminderen, pigment mooier te verdelen en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Er zijn verschillende vormen van vitamine A die worden gebruikt in cosmetica, zoals:

  • retinol
  • retinaldehyde
  • retinylpalmitaat

In de behandeling gebruik ik meestal retinol omdat deze een krachtige werking heeft die je cellen snel een boost geeft.

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je vitamine regelmatig aanbrengt thuis. Bij Allure Skincare verdelen we het unieke step-up systeem van Environ, waarbij de concentratie van vitamine A geleidelijk wordt opgebouwd om de huid te laten wennen aan deze krachtige stof. Dit zorgt voor optimale huidverbetering zonder irritatie of bijwerkingen.

Wil jij graag starten met vitamine A in je dagelijkse verzorgingsroutine? Boek een dan hier een gelaatsbehandeling met vitamine A. Kom je voor de 1ste keer? Boek dan een intakegesprek, huidanalysefoto’s met gelaatsbehandeling bij Allure Skincare en geniet van een stralende, gezonde huid!

 

Winkelwagen
Back To Top