Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Behandelingen

huidanalyse

Huidanalyse Environ Discovery

Kom je voor de eerste keer naar het instituut? Dan boek ik deze behandeling voor u een “Environ Discovery”. Intake, huidanalyse met Observe 520 en kennismakingsbehandeling. Zo komt je te weten hoe de conditie van je huid is en maken we een huidverzorgingsplan op specifiek voor jouw huid om deze te verbeteren en gezonder te maken. (Meer info, klik hierboven op de rode tekst)

Enviro Behandelingen

Environ behandelingen

De Environ behandelingen werden ontwikkeld om de huid er nog gezonder te laten uitzien. Vervolledig je huidverzorgingsrouting op een mooie en fleilloze manier (voor meer info klik op de rode tekst hierboven). 

Enviro DF Therapie Home

Environ DF therapie

Behandelingen van hetvolledige gelaat met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden (voor meer info klikt u op de rode tekst hierboven). 

environ-roller-Roller-Ionzyme-Gold-Roll-CIT-web-b

Microperforatie

Microperforatie is een pijnloze techniek waarbij je met een rollertje boordevol hele fijne naaldjes over het gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten.

Jane iredale home

Make-up

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale. De jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen.

Winkelwagen
Back To Top