Skip to content
0477/656 102 wanda@allureskincare.be GRATIS VERZENDING VANAF €85

Microperforatie

Rollen is een pijnloze techniek waarbij je met een rollertje boordevol hele fijne naaldjes over het gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten. Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter opgenomen door de huid waardoor je op een korte tijd heel mooie resultaten bereikt!
Environ heeft 2 rollers in het assortiment: de Cosmetic Roll-CIT heeft 126 naaldjes met een lengte van 0.1mm en de Gold Roll-CIT heeft 260 naaldjes met een lengte van 0.2mm.

Wat doet het ?

Door de kleine gaatjes die je maakt met het rollen, worden de kostbare ingrediënten die in je producten zitten maar liefst 3000% beter opgenomen door je huid. Wist je trouwens dat wanneer je niet rolt, er slechts 0.1 tot maximum 4% van de ingrediënten die in je crèmes zitten effectief opgenomen worden? Zonde!

Resultaat ?

Je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonneschade wordt hersteld.

Iets voor mij ?

Rollen is voor alle leeftijden en huidtypes, ook de gevoelige. Eigenlijk geldt, hoe vroeger je ermee start, des te langer je dankzij deze techniek een jonge en gezonde huid zal behouden. Start je later? Dan moet er éérst schade hersteld worden, maar dankzij het rollen zal je huid in een recordtempo weer in topconditie zijn!

TIP

Heb je een behandeling geboekt?

Neem je roller mee zodat ik deze tijdens de gelaatsbehandeling kan inschakelen. 

Zo behaal je betere resultaten !

Let's do this!

Kies aan de hand van jouw huidbehoefte het product waarvan je de werking wil verhogen: Wil je werken aan…
• Algemene huidverbetering: AVST moisturiser, C-Quence serum, Retinol, C-
boost, Hydrating Oil Capsules
• Strakkere huid en rimpels vervagen: Avance, Focus Frown Serum
• Hydratatie en een vollere huid: Focus Hydrating Serum
• Herstel en een sterkere huid: Colostrum Gel

Je kan starten met rollen wanneer je huid reeds aan het niveau van een AVST 3 moisturiser of een C-Quence 2 gewend is.

Hoe te gebruiken ?

Hoe te gebruiken? Rollen moet je opbouwen. Start met 1x/week en bouw langzaam op naar 1x ’s avonds tot zelfs 2x/dag waarbij je ‘s ochtends en ‘s avonds gaat rollen. Je skincare routine ziet er dan zo uit:

1. Pre-reiniging
2. Reiniging
3. Toner
4. (zuur: Alpha Hydroxy Cream of Gel ‘s avonds bijvoorbeeld)
5. ROLLEN
6. Het gekozen product

Winkelwagen
Back To Top