skip to Main Content

Een maand weer open

Hallo,

Vandaag is de praktijk weer exact een maand open en wat een heerlijke weken heb ik achter de rug. De eerste dagen was het een beetje onwennig, maar alles went. Zelfs die “plastic kap” voor mijn neus. 😉 Het belangrijkste is dat ik weer mensen kan behandelen en blije gezichten zie.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de fijne en spontane medewerking afgelopen weken. Op deze manier kunnen we de opgelegde maatregelen vlotjes opvolgen.

Waar ik ook ontzettend blij mee ben is dat veel klanten zichzelf goed beschermd hebben tegen de zon. Dit gedurende een periode dat wandelen, fietsen en buiten zitten ongeveer het spannendste vertier in ons leven was… Eerlijk, dat had ik niet verwacht. Mijn hart maakt elke keer een sprongetje als een klant vertelt hoe goed hij of zij wel niet “gesmeerd” heeft en de zon vermeden op het heetst van de dag.

Echt heel belangrijk. De zon doet deugd en we hebben ze nodig om vitamine D aan te maken. Maar ze kan ook erg schadelijk zijn voor onze gezondheid.

Geniet van de mooie zomer die er aankomt en blijf “smeren, sprayen en beschermen” tegen die geweldige zon dat het een lieve lust is.

Groetjes,

Wanda

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top